Me

keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Kosucon- The struggle is real

Noniin viimein alkaa pää olla selvänä "condarrasta" joten aika tännekkin kirjoitella kuulumisia Kosuconista, joka järjestettiin siis 17-18.10.2015 Jyväskylän Veturitalleilla. Olimme viikon ennen Kosua lomalla Tampereen kylpylässä (ja voi herranjestas sitä siltaremonttien määrää???). Kävimme ottamassa pikku shoottia kylpylän ympäristössä ja Pret-Ty viimeisteli reissussa vielä Yonan nuolia.
Kuvat ottanut: Arbitor



Älähän nyt Maki ;D
Majoituimme siskomme solukämpässä ihan kivenheiton päässä conpaikalta. Siskon ollessa itse muualla, tämän kämppäkaverit luulivat meidän tulleen viikonlopuksi vain ryyppäämään...No itseasiassa olemme vain menossa pukeutumaan hassusti pieneen tapahtumaanXDD 

Megu, minä ja Pret-ty valmiina conin <3

En ehtinyt kiireisen syksyn takia väsätä mitään uutta cossia coniin, joten laitoin sitten jonkun random Gumi hössötyksen niskaan. Lauantaina päätavoite oli saada Pret-Ty cossikisaan, joten toimin niin sanottuna coni-orjana, joka kantoi tavaroita ja auttoi muutenkin. Hän ei olisi mennyt kisaan alunperinkään jollei häntä olisi kiristetty suostuteltu kisalavalle. Conpaikka oli hyvin yksinkertainen ja sen oppi melkein heti. Kävimme kummitustalossa ja se oli aivan mahtava! Isot kiitokset kauhun hetkistä täältä ruudun takaa pitäjille! Menimme myöhemmin puhumaan kunniavieras Shirokulle ja otimme yhteiskuvan hänen kanssaan:_: Hän oli todella mukava ja juttua riitti.

Lopulta tulikin cossikisan aika ja jännitin yleisössä aivan hurjasti. Aloittelijoiden sarja ei ollut aloittelijoita nähnytkään ja mielestäni kisan taso oli yllättävän korkea. Sama päti kyllä kokeneidenkin sarjaan. Olimme tukehtua nauruun Megun kanssa, kun kokeneiden sarjassa taustalla soi "Illuminati- lauluna" tuttu kappale eli Salaisten kansioiden tunnusmusiikki.
Kuva:Toni Neffling
Kun tuomarit sitten alkoivat paljastaa sijoittuneita yksitellen, jännitys tiivistyi. Kolmas ja toinen sija menivät ja Pret-Ty pääsi ENSIMMÄISELLE SIJALLE! Huudahdin yleisössä ja aloin itkemään aivan tolkuttomasti. En tiedä varmaankin jonkinlainen  ylpeys pikkusiskon puolesta iski niin pahana. Tärisin ja itkin aivan hurjana, mikä oli hieman noloa, mutta fiilikset olivat silti aivan huikeat. Jos spottasitte vihreätukkaisen tytön itkemässä aivan tolkuttomasti, se olin varmaankin minä XD Kiitos Megulle, joka vain nauroi minulle tämän takia.
Pret-Ty näytti silmissäni juuri tältä kisan jälkeen <3
Hermannit menossa iltabileisiin...Party hard ja silleen.

Menimme melkein heti kisan jälkeen takaisin siskon kämpille ja vaihdoimme hieman vaatteita iltabileitä varten, jossa Shiroku piti konserttinsa. Kun astelimme bileisiin, musiikki oli todella hyvää ja kun viimein upean kunniavieraamme vuoro tuli olimme todella innoissamme. Ja hyvänen aika konsertti ylitti odotukseni täysin. Tiesin kaikki paitsi yhden biisin ja listassa oli mm. Black bulletia, Fullmetal Alchemistia ja Shingeki no kyojinia. Ostimme jopa Shirokun levyn ja muutaman cosplaykortin nimmareiden kera:3 Tarjolla oli myös hänen nimensä mukaan nimetty juoma, joten olihan sitä pakko maistaa^^ Musiikki kuitenkin muuttui aivan surkeaksi konsertin jälkeen, joten lähdimme sitten lepäilemään kämpille.

Megu ja minä maistelemassa Shiroku-juomaa:3 
Sunnuntai aamuna herääminen on aina yhtä tuskaa ja kipua. Väsyneenä  menetin hermoni täysin Pret-Tyn Nico hatun kanssa, joka piti laittaa kiinni hakaneuloilla ja heitin hanskat tiskiin ja Megu sai hoitaa sen. No saimme jotenkuten cossit päälle ja raahauduimme väsyneinä conpaikalle. Menimme paikalle jotain yli kymmenen ja se taisi olla vähän hutilyönti, kun paikka oli aika tyhjillään. No emme keksineet muutakaan, niin menimme uudelleen Shirokun juttusille ja puhuimme hänen kanssaan yli tunnin!;O Ohoh!
Nico nico nii:D
Jos tarkemmin mietitään, emme tehneet oikeastaan kummempia sunnuntaina. Mikään ohjelma ei ollut kovinkaan kiinnostava, joten lähdimme taas shoottiteille. Kävimme shoottaamassa Megun Morgianaa läheisessä lehtikasassa. Heittelimme Arbitorin kanssa lehtiä ja mietimme että kohta varmaan joku soittaa kytät ja eipä mennyt aikaakaan kun ne ajoivat ohitse;D
Tämä oli juuri niin epäilyttävää, kuin miltä näytääkin.
Arvosanaksi antaisin Kosuconille 9/10. Siellä oli aivan mahtava tunnelma ja ihmiset olivat todella mukavia, mutta karaoken ja tanssipelien puuttuminen oli meille pieni pettymys. Joka tapauksessa huippua oli, sehän se tärkeintä on <3
Ps.Kisan palkinnot olivat aivan huikeat!
-Elluuhh



4 kommenttia:

  1. Onnea Tytille ja terkut muutenkin kaikille! Näitä postauksia on kyllä hauska lukea :) t. Jassu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mukava, että ei kirjoitella ihan turhaan XD

      Poista
  2. Mahtavaa että voitto tuli, cossi on kyllä tosi siisti! :'D

    VastaaPoista

Kommenttia tulemaan!